Valoesitykset

Taikatulien valoesitys tuo uutta, tyylikästä ja lumoavaa viihdettä tapahtumiin!

Luminis-valoshow

Luminis on värikästä fantasiamaailmaa henkivä tunnelmaltaan maaginen ja hypnotisoiva tanssi- ja jongleerausesitys. Esityksessä käytetään näyttäviä silkkiviuhkoja, sekä kirkkaan värikkäitä LED-valojongleerausvälineitä ja LED-hulavanteita. Kaunista tanssia ja siroa liikettä täydentää elektroninen musiikki, jossa yhdistyvät eteeriset melodiat sekä vauhdikkaat ja mukaansatempaavat rytmit.

Kaksi esiintyjää, Kesto 15 min.

Voidaan tehdä myös lyhyempiä versioita tarpeen mukaan.

Tilavaatimus vähintään 5 x 7 m tanssitilaa, korkeutta vähintään 4 m. Esiintymistilana mieluiten lava tai esteetön lattiatila. Tarvittaessa tuomme mukanamme kaksi vesivaloa, jotka tuovat väriä ja veden väreilyä lavalle. Vesivalot korostavat esityksen vaikuttavuutta, välineitä ja valkoisia esiintymisasuja kauniisti.

ESITTELYVIDEO 2024!

ESITTELYVIDEO 2020

Värikäs valoshow tapahtumaasi!

Pyydä tarjous esityksestä tapahtumaasi sähköpostilla tai yhteydeydenottolomakkeella!

 Voit myös soittaa ja kysyä lisätietoja.


TAIKAVALOT

Va­loe­si­tys ja Va­lo­pol­ku­pa­jat - ohjelma suu­rem­piin ta­pah­tu­miin!

Taikavalot on ohjelmakokonaisuus, joka on toteutettu tanssiryhmä Taikatulien ja Valopaja-kollektiivin yhteistyönä. Ohjelma koostuu Luminis-va­lo­tans­sie­si­tyk­ses­tä jossa yhdistyy reaaliaikainen valomaalaus sekä osallistavasta Valoelämyspolusta. Molempien ryhmien erityisosaaminen yhdistyy taianomaiseksi show'ksi!

Tanssiesityksessä valotaide ja videoprojisoinnit ovat keskeisessä osassa. Taianomainen va­lo­maa­laus­tek­niik­ka piirtää esiintyjien valovälineiden liikkeet pimeyteen kuin siveltimen vedot. Värikkäät valojuovat muuntuvat erilaisiksi hahmoiksi visualisoiden sulavasti tanssin ja musiikin rytmiikkaa.

Esityksen lisäksi Valoelämyspolku johdattaa osallistujan valon salaperäiseen ja lumoavaan maailmaan, joka innoittaa ja opastaa tutkimaan valon käyttäytymistä. Valoelämyspolulle astuessaan osallistuja on osana valoteosta ja vaikuttaa läsnäolollaan valon käyttäytymiseen. Polun varrelta löytyy mielenkiintoista koettavaa ja tutkimista kaikenikäisille.