TULIESITYS SISÄLAVALLE

Säihkettä suureen juhlaan!

Kaksi upeaa koreografiaa sisältävä tuliesitys sisälavoille. Tulishow on intensiivinen ja jännittävä ohjelma, joka luo tunnelmaa isompiin tiloihin ja tapahtumiin.

Kesto noin 8 minuuttia (emme yleensä tee pidempiä ohjelmia sisätiloissa esitysteknisten seikkojen vuoksi)

Kaksi esiintyjää

Tilavaatimukset:

Tulishow sisätiloissa vaatii aina huolellista valmistelua ja tilan tulee olla siihen soveltuva. Jokaisen tilan soveltuvuus tuliesitykselle tarkistetaan. Vapaata tilaa lavalla oltava vähintään 8m x 4m, korkeus 4m. Esiintyjän välimatka yleisöön ja kiinteisiin rakenteisiin vähintään 5m. Syttyviä materiaaleja ei saa olla lähietäisyydellä ja materiaaleista on oltava dokumentit. Tuliesitykseen vaaditaan lupa pelastusviranomaiselta, johon tarvitaan lupa tuliesitykselle tilan puolesta, pohjapiirros ja mahdollisesti vaaditaan alueen palotarkastus. Taikatulet hoitaa lupaprosessin asiakkaan puolesta, tai tuliesityksen tiedot liitetään tapahtuman pelastussuunnitelmaan.

Olemme esiintyneet sisätiloissa monissa paikoissa, mm. Vanha ylioppilastalo, Linna-hotelli, Astoria sali... Parkettilattia tai museoviraston suojelema kohde eivät välttämättä ole esteitä esitykselle.Kysy lisätietoja ja pyydä tarjous!